Dżawa50 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Heh.. Mam do opylenia części do Mz w miare dobrym stanie... Tzn.. Głowica... Stan oceniam na Bdb. Żadnych wyłamanych żeber, ogólnie wypadało by ja wyczyscić.. Bo jest troche usmolona..ale naprawdę warto... - Łącznik pomiędzy gaźnikiem a cylindrem tak samo to Mz 251.. Stan Bdb... (foto) -Dekiel od strony Sprzęgła.. no tutaj już stan jest troszkie gorszy... Ale wydaje mi się że i tak warto.. Nie wiem pol ile chcodzą te części.. ale wydaje mi się że jak dostane jakąś konkretną oferte mozn będzie pogadać.. Mam również 2 Głowice (lewa prawa) do Cz 350 lub Jawy Stan obydwóch b.db. żadnych ułamanych żeber..(jhedyny mankament to że w jednej nie ma gumowej wkładki.. również do jawy obudowa.. od strony kopnika... stan bdb.. Kontakt ze mną... na prv na forum lub e-mile dż[email protected].. ale wolałbym na gg. 4413458.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Nie ten dzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżawa50 Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 heh. wiem. ale nie mogłem znaleść właściwego.. ????.. Więc za problemy przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 wiem. ale nie mogłem znaleść właściwego.. ????.. http://www.forum.motocyklistow.pl/viewforum.php?f=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi