Ostry76r Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam wszystkich . Zbliża się długi weekend więc moje pytanie brzmi . Czy ktoś z was miał by ochotę na jakiś wypad . Mazury lub góry ja mogę się dopasować . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam też myślałem o wypadzie z tym że w Bieszczady może jakoś się spikniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoFoto Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Ja również myślałem o Bieszczadach, w tej chwili jestem w Białowieży miałem pojechać i wrócić, a zostałem na noc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zebrała się ekipa . Pięć motocykli ruszamy w czwartek rano z Grodziska Maz. Jedziemy na Podlasie potem Mazury . Jeśli ktoś jeszcze miał by ochotę się dołączyć to zapraszamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Będę jechał na Mazury i Podlasie ale z północy kraju, Biorę namiot ale spanie na kwaterach też jest w opcji, jak macie jakie namiary na noclegi również te na dziko i gdzie warto pojechać szczególnie na Podlasiu to chętnie skorzystam . LWG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Też jedziemy na spontana coś się wymyśli w trakcie . Namiot biorę jako ostateczność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi