SamotnyWilk Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Moje typy : 1. Wyciągnięty łańcuch rozrządu 2. Kosz sprzęgłowy (słaby punkt sc28) 3 . Panewka.... Ps Jakbyś kiedyś chciał sprzedać ją na graty to daj znac bo mam takie samo malowanie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Moto kupione, napinacz wymieniony i jest lepiej ale to jeszcze nie to. Nie słychać już stukania na luzie jak w filmiku ale podczas jazdy ciągle się pojawia od 5-6k obr. Wymienię jeszcze sam łańcuszek ale w międzyczasie zauważyłem że pompa paliwa jest założona do góry nogami, a co za tym idzie przewody paliwowe są podpięte odwrotnie a mimo to wszystko działa. No ale to raczej nie jest źródło stuków. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi