Kuba1211 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Mam do Was pytanie mianowice skuter nie chce mi odpalić i przy próbie odpalania słychać stukanie w głowicy. Wydaje mi się ze silnik będzie do remontu. Jeśli już będzie do remontu to jaki jest mniej więcej koszt takiego remontu. Skuter peugeot Tweet 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 czego w tej szkole teraz uczą - nie wiem. czytania ze zrozumieniem z pewnością nie tradycyjnie dostajesz czas do jutra lub kolejnej wizyty jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Może łańcuch jest tak lużny ,że rozrząd ci przeskoczył i zawory walą po tłoku, bez ściągnięcia głowicy sie nie obejdzie . Do tego nie wiadomo w jakim stanie jest cylinder/tłok/pierścienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi