Amanita Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Panie i Panowie, nie wiedzieć czemu, po zimowym postoju przestał mi działać wskaźnik prędkości i nie jest pokazywany przebieg kilometrów. cały zegar jest podświetlony i to wszystko. Sądziłem, że jest jakaś bateryjka podtrzymująca pamięć, ale nic takiego nie znalazłem. Sprawdziłem bezpieczniki, wszystko ok. Wypiąłem wszystkie kostki, wpiąłem, bez zmian. Ktoś ma jakąś radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amanita Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 no i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Rade mozna znalezc na zagranicznym forum tych motocykli jesli to popularna usterka, albo u dealera . w serwisie. Nie wiem czy ktos ma tutaj taki motocykl, a jesli nawet ma to skad ma wiedziec jak dziala i polaczony jest szybkosciomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi