luka9 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam, otóż robiłem dzisiaj gaźnik w Volusi był bardzo brudny dodatkowo zmieniałem dysze na większe gdyż mam w nim wydech V&h i filtr k&n(niestety z tym już kupiłem) , teraz motocykl bardzo ładnie przyspiesza, bardzo ładnie odpala, ssanie normalnie działa, ale osiąga niższa prędkość max.. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordv1 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Mieszanka sprawdź świece jaki maja kolor , wymień filtr powietrzaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Gdy jedziesz z max szybkoscia na np dwojce odejmij troche gazu. Co sie wowczas dzieje? Jakie dysze wymieniles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi