R6 2001 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witam może temat dość banalny ale mam sporo kleju do gwintów w połączeniu o ile zdjęcie z śruby nie jest kłopotem to w gwinicie wewnątrz elementu jest uciążliwe, czy prawidłowe będze użycie to gwintownika. W moim przypadku m8 czy mogę tak uszkodzić w jakiś sposób gwinty dodam, że wewnętrzne gwinty są aluminiowe i nie przelotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Użycie gwintownika będzie prawidłowe. Gwintu nie uszkodzisz. Pózniej otwór wydmuchaj powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6 2001 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6 2001 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Wkręciłem palcami na początku gwintownik trochę wd i poszło bez problemu, Faktycznie jakby przekosił na początku to może być słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi