OpenTheGates Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Witam, Wczoraj oglądałem FZ8 z 2015 roku sprowadzoną z UK link: https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-fz-fz8-s-2015-abs-limited-edition-fz-8-fazer-hornet-ID6BtS6C.html Moto bardzo mi przypadło do gustu, lecz gdy na niego usiadłem brakuje mi z 3cm żeby stanąć obiema nogami płasko, wiem że to jest priorytet, dlatego pytam co można zrobić aby zachować komfort jazdy i czuć się bezpiecznie przy obniżaniu. Druga sprawa, co warto wiedzieć o tym moto, na co zwracać uwagę, czym wiąże się problem że moto jest z UK. Poszukuje tego typu moto, bo bardzo mi się podoba, dlatego piszę to tu, chyba w dobrym dziale. Nie znalazłem żadnego nowego tematu o tym moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Licznik elektroniczny to zapewne da się łatwo przestawić na kilometry. Odczytaj homologację z przedniej lampy. Jak znajdziesz tam E11 (a na 99% znajdziesz) to jest to lampa do ruchu lewostronnego i takie coś nie powinno przejść przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpenTheGates Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Sprzedawca twierdzi że wystarczy zarejestrować. Jakieś usterki które temu modelowi dolegają? na co zwracać uwagę przy jeździe? 17 godzin temu, Qadrat napisał: Licznik elektroniczny to zapewne da się łatwo przestawić na kilometry. Odczytaj homologację z przedniej lampy. Jak znajdziesz tam E11 (a na 99% znajdziesz) to jest to lampa do ruchu lewostronnego i takie coś nie powinno przejść przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 W dniu 1.03.2020 o 21:27, Qadrat napisał: Licznik elektroniczny to zapewne da się łatwo przestawić na kilometry. Odczytaj homologację z przedniej lampy. Jak znajdziesz tam E11 (a na 99% znajdziesz) to jest to lampa do ruchu lewostronnego i takie coś nie powinno przejść przeglądu. w tym roczniku (i wiekszosci motocykli od 2007/8) jest lampa symetryczna czyli identyczna w ruchu prawo i lewostronnym i nic nie trzeba wymieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpenTheGates Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 52 minuty temu, emil1005 napisał: w tym roczniku (i wiekszosci motocykli od 2007/8) jest lampa symetryczna czyli identyczna w ruchu prawo i lewostronnym i nic nie trzeba wymieniac. Dobrze wiedzieć, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi