Adikon Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Dobry, Po 3 latach jazdy moim DRAGiem uznałem że dość odstawania od kolegów na mocniejszych maszynach, a przesiadka na większy chopper/cruiser średnio mi pasuje, bo chciałbym bardziej zwrotny motocykl. Dlatego chciałbym się wymienić na turystyka z małym kopytem, coś typu hornet, bandit, sv650, fazer. Zdjęcia mogę dorzucić jak wyjadę nim z garażu. Posiada oparcia dla kierowcy i plecaka, 2 letnie opony Bridgstone Exedra MAX (czy jakoś tak, zalecane przez producenta), nowe szprychy w tylnym kole, skórzane sakwy (do każdej wchodzi karton piwa z czech) i olej w przekładni wymieniany też 2 lata temu, przejechał w tym czasie jakieś 10k km. Z wymianą mi się nie spieszy, wiosna dopiero przed nami 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adikon Posted February 21, 2020 Author Share Posted February 21, 2020 Link do ogłoszenia z OLX, dla forumowiczów zniżka. https://www.olx.pl/oferta/xvs-650-drag-star-custom-CID5-IDDLscN.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adikon Posted March 6, 2020 Author Share Posted March 6, 2020 Sprzedany 😉 Ogłoszenie nie aktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts