HunterM Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Może to źle zabrzmi ale wyjąłeś mi to z ust. To jest 2008 więc potomek RFS. I ma jeszcze większą pizdę. Jak jadę to ludzie spie**alają do domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 51 minut temu, HunterM napisał: Może to źle zabrzmi ale wyjąłeś mi to z ust. czyli jednak nie do końca jestem pasywny , dobre i to 😄 51 minut temu, HunterM napisał: To jest 2008 więc potomek RFS. I ma jeszcze większą pizdę. ale 2008 to chyba jeszcze gaźnik fcr nie ? dohc wiadomo że zawsze względem sohc ma pizdę i wejście na obroty Godzinę temu, HunterM napisał: Jak jadę to ludzie spie**alają do domów. lpiej zajedź do naszego forumowego kolegi na przegląd techniczny on sprawdzi czy z twoim wydechem wszystko ok , przy okazji napijesz się pysznej kawy ........ to protect&serve ale to widzimy się w majówkę na białym jak ja dojadę , bo co roku jadę a nigdy nie dojechałem 😄 ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Gaźnik. Powiem szczerze. Po zejściu z motoru wyglądam póki co jak Szpilka po starciu z Wilderem, tylko się nie przewracam i jestem w stanie zakręcić kranik. Wydech - musze wymienić watę bo ją wyjabało w kosmos. No do Białego boru mam tyle że nie pomyślę i jestę! 😆 Lagi suche, amor z tyłu lala, ja pie**ole jakie to jest szatańskie urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 17 godzin temu, HunterM napisał: Gaźnik. to zobacz tą magiczną przepustnicę z tytanu bo może być chwila i się przesiądziesz na jinchenga knighta tam była taką gówniana blaszka z tytanu która robiła za przepustnicę , nowa kosztowała kiedyś 680 zł nie wiem jak teraz ( kawałek blaszki nie wiem 2x3cm ) i ona lubiła sobie pęknąć , jak sobie pękła i silnik ja połknął to wiesz co było dalej ? u mnie w drz400e tak się stało 😄 jak jest gdzieś ukrychnięta albo ma rysę to nie czekaj......... to była wada fabryczn tych gażników a fcr był wszędzie ( wr/exc/drz ) ..... 17 godzin temu, HunterM napisał: No do Białego boru mam tyle że nie pomyślę i jestę! rok temu podobno pogoda to była kpina , lało i pizgało , miejmy nadzieję że w tym roku sezon przyjdzie w marcu , bo rok temu sezon to kurwa jakiś dramat był , no ale wejdź do piwa , motocykliści mówią że śnieżna zima jest potrzebna , to się dziwić pogodzie ? gdzie prawilne koszulki zimo wypierdalaj 😞 ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Łutututu 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 kiedy filmiki z prawilnych gum i ganiatyki z milicją ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Coś się nagra się. Musze trochę ogarnąć sprzęta, olej zmienić, filtry, opierzenie, naklejki, wate w wydechu. A ku*wa, kolejny grat już niewiadomo co i w którym regulować i wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 ja właśnie delikutaśnie zaczynam wracać w zbieractwie złomu do korzeni co mnie wychowało czyli motocykli i muszę nazbierać jakiś prawilnych legend mojej młodości nim będzie za późno 😄 na cz cross 380 czy cr500 już za późno , ceny chore , ale parę jeszcze swoich legend człowiek ma wkurwia już mnie ta mechanika samochodowa i ciężkiego sprzętu ( teraz wózka widłowego remont robię ) , to leżenie pod tymi wrakami , wszystko ciężkie wielkie , palnik do zawieszenia , ściągacze , wuje putasy i koszta.całą zimę nic nie zrobisz bo nie masz garażu żeby wjechać i kanału czy podnośnika , latem leżysz z głową w psim gównie i mrówkach , wiecznie brutalna siła , urwane śruby , kiepskie dostępy....... a motocyklowej mechanice jedyne co mi krwi napsuło mega to zaniedbane osie wahaczy , w atc 250r to ciąłem oś, wyjąłem wahacz w ognisko wrzuciłem i młot 10 kg z półobrotu aż iskry leciały , w blasterze było jeszcze gorzej , skończyło się na grzaniu acetylenem 😄 w mtx80 miałem aż spękane od zatarcia tuelje to parę uderzeń zwykłym 2kg i wszystko się wysypało , ogólnie senda 50 jest moim pierwszym gruzem oprócz skutera gdzieś oś wahacza wyszła normalnie 😄 ale jak sobie przypomne remont mtxa 80 , uszczelka pod głowicę z puszki po EB , pierścienie od wsk po dopasowaniu pilnikiem , czerwony silikon plus uszczelki z okładki kartonu po butach , ogólnie silnik wyciągasz bez podnośników , bez kanałów , bez elektronarzędzi , pod blokiem żeby go rozebrać potrzebujesz kawałek stolika i nic więcej to było złoto przy zasranej wymianie rozrusznika w omedze czy polonezie 😄 bez kitu .......... fakt że motocyklowa wymaga mega precyzji i odrobinę delikatności , teraz kibla poskładałem ( nie pali 😄 ) to pierwszy chiński zestaw tłok garnek pierścienie , oczywiście połamałem pierścienie przy zakładaniu na tłok 😄😄 i większej czystości i dbałości o szczególy , diesle od ciągników to robisz w błocie na dworze , skręcasz na czuja i działa , w motocyklach nawet 125 2t nie bardzo znosi taki serwis 😄 szkoda że żyjemy w kraju w którym sezon motocyklowy nie trwa cały rok , tylko w sumie koło pół roku jest niejezdne ( albo dla hardcorów ) bo pewnie też innaczej człowiek by na to patrzył 😄 co innego jechać krosiwem się wyszaleć w pizgawicę czy deszcze a co innego jak ja 30 km do roboty dojeżdżałem zimą skuterem w te śnieżyce , mrozy i deszcze , nigdy więcej 😄 fajnie by było jakby było jak w Brazyli , zima 10 stopni w nocy , 20 w dzień , idę wrzucę wiadro śmieci i trochę ruskiego węgla , podobno chcieć znaczy móc 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 najpierw wystraszyłeś pjeska , potem osypałeś kamieniami jakiegoś pewnie starego pryka wiozącego młodą suczkę na mleko do lasu , tak nie postępuje prawdziwy motocyklista ale narazie ostrzeżenie , potem będzie ben... jechałyś tam 30km/h i pozdrawiał lewą to innaczej ludzie by postrzegali motocyklistów a tak dawcy i idioci nic więcej , nie pozdrawiam Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Jestem psychiczny. To nie mój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 dawaj tym atak na jakieś tłuste podjazdy coś w stylu pod koniec tam ciut przysnąłem ale mówię wturla się na tej trójce i tak było , twoim 450 to powinien iść na kole , ja tu mam 54KM ( ale już wszedł moduł , zaraz wydech spawam taki typowy upierdalający łby przy samej dupie ) i chyba 220 kg na sucho a ty masz pewnie z 120 kg i z 55KM ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Spokojnie, muszę to wszystko sobie jakoś poukładać. To jest ku*wa straszny dzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Musiałem tego pomarańczowego szatana zrobić po swojemu. Serwis olejowy, hamulcowy i nówka odzienie - S(e)ixdays. Jest piękny. Zacząłem już cudować ze skokami na powalonych pieńkach. video-1645542996.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 tam w tym filmiku są przekleństwa jako moderator udzielam ci oszczerzenia ....... a jak upierdolka na gumie latasz już jak bambusy w amerykańskich gettach ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi