Przemas Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 jak wam sie podoba takie wcielenie ? ja osobiscie wole wersje plastik bo tak jakby taka odlupana byla no i ten wydech - na pewno trzeba by cos mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Hmy, jakiś taki dziwny ten przód. Ni to pełna owiewka (jak w typowym plastiku lub wesrjach S), ni to sama lampa (jak na naked'u). Może na żywo będzie wyglądało lepiej, ale zdjęcie nie rzuca mnie na kolana. Pomijajac więc wspomnianą owiewkę (wraz ze wszystkim co tam w niej jest) reszta jak najbardziej mi sie podoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 jako streetfighter może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Fajna... sam kształt lampy mi się podoba. tylko jakiejs owiewki brakuje... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Hmy' date=' jakiś taki dziwny ten przód. Ni to pełna owiewka (jak w typowym plastiku lub wesrjach S), ni to sama lampa (jak na naked'u). Może na żywo będzie wyglądało lepiej, ale zdjęcie nie rzuca mnie na kolana. Pomijajac więc wspomnianą owiewkę (wraz ze wszystkim co tam w niej jest) reszta jak najbardziej mi sie podoba.Pozdrawiam[/quote'] Podobna do Kawasaki Z 1000 albo Z 750 ...- owiewka ofcorz bo motocykl ma z nim malos wspulnego :banghead: Moj tata mial okazjie jezdzic ale na wersji z owiewkami i mowil ze bardzo fajny motocykl itp itd ale nie tak fajny zeby odrazu go kupować... pozatym on nie lubi plastików i pozycji embrionalnych na motocyklu :banghead: ale to ze wzgledu na jego wiek :banghead: teraz pasuje mu bardziej cos jak HONDA devile albo pan europa wiec nie dziwne że tak ja okreslil :D Ale ogulnie mowil ze bardzo zrywna itp :D (oczywiscie zalezy do czego sie porowna...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Nie podoba mi się ta owiewka z przodu - zdecydowanie za duża. Street powinien mieć podwójny, niesymetryczny reflektor i MAŁĄ owiewkę. A to moto wygląda jakby ktoś przeszlifował 1000S :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 mam dziwne wrażenie że ktorś się bawił na kompie w virtual tuning tak w photoshopie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 ech ta przednia owiewka :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Mi się nawet podoba. Zmieniłbym tylko tłumik i dupe, bo jakas taka zbyt masywna :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolkha Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 taaa ni tez owiewki brakuje....ona jest taka ni to w streeta ni to w sporta....jakas szkaradna nie jest ale moglaby byc lepsza....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Tutaj macie fotki MZ 1000s z owiewkami >> http://www.motocyklemz.pl/1000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 Troszke to brazowe siedzenie nie pasuje do tej MZ.Opis jej jest w świecie motocykli :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 mi hjakos nie przypadl do gustu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi