Croowab Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Sporo ludzi kojarzy to nazwisko ale zapewne znajda się tacy co to nigdy nie slyszeli o nim. Tak dla przybliżenia jego umiejętności macie dwa filmiki! tutaj co robi na starym bmw (90letni) z dzwignia zmiany biegow prZy baku.. A tu nowe: Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Fajne jest to, że gość nie pierdzi w stołek tylko bawi się i zajefajnie mu to wychodzi, a swoje latka już ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Miałem okazję pooglądać jego jazdę na żywo. Jadł też z nami śniadanie w hotelu 😉 Uśmiechnięty i miły facet, natomiast jak wchodzi bokami do zakrętów, to jest poezja 🙂 Jeździł z kursantami jako plecaczkami i wychodził z każdego zakrętu na kole i to tak grubo. Jak zaczął z plecaczkiem wchodzić bokiem do zakrętów, to zdębieliśmy. Perfekcyjnie panuje nad motocyklem i bawi się tym Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 To o nim mówiłeś u Grizlliego. Wtedy nie skojarzyłem. Oglądałem jego wyczyny kilka lat temu (niestety nie na zywo) i to robi wielkie wrażenie. Chłopak ze swoja szkoła jeździ po świecie i bywa w różnych krajach. Jeśli będzie okazja to na pewno się wybiorę zobaczyć na żywo co On potrafi. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi