lukaszgryglicki Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Kupiłem wczoraj Hondę NC750S DCT (nowa), prawko na motor mam od 18 lat. raz już rozwaliłem MZ ETZ 250 w zamierzchłej przeszłości a teraz czas na drugie podejście. Na razie zrobilem 180 km. Dotarła wczoraj na 17:00, pojechałem na wioskę 90km i dzisiaj o 6 rano wróciłem. Spalanie średnie 3.3 litra, ale droga powrotna bardzo wolno jechałem, bo nie wziąłem rękawiczek i powyżej 70 kim/h ręka marzła jak cholera. I parę zdjęć... pod ręką miałem komórkę, jutro może zrobię czymś normalnym. Z aut mam od 12 lat Audi A8 4.2 quattro '1994 oraz od 2 lat BMW E38 750iL '2001. Edytowane 17 Września 2019 przez lukaszgryglicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreatPretender Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 auta z wypasionymi silnikami a moto nawet nie litr 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgryglicki Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Bo to jest moto na początek, nie chcę się od razu zabić 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Później też chyba nie? Auta w tym wypadku nie mają żadnego znaczenia. Można mieć auto z 500 konnym silnikem oraz statek wycieczkowy z orkiestrą, salą kinową i lądowiskiem dla helioptera, a nie mieć umiejętności jazdy motocyklem, więc wybór jest bardzo rozsądny. Gratulacje. Edytowane 17 Września 2019 przez Geni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgryglicki Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 On 9/17/2019 at 10:38 AM, lukaszgryglicki said: Kupiłem wczoraj Hondę NC750S DCT (nowa), prawko na motor mam od 18 lat. raz już rozwaliłem MZ ETZ 250 w zamierzchłej przeszłości a teraz czas na drugie podejście. Zabrzmiało jakbyś też chciał rozbić tą Hondę 😁 A co do koni to w moto mam 130 a w aucie całe 62 🤣 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgryglicki Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 No w sumie racja, drugie podejście, ale nie do rozbicia (mam nadzieję) ale do posiadania jednoślada 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 W dniu 18.09.2019 o 14:16, lukaszgryglicki napisał: No w sumie racja, drugie podejście, ale nie do rozbicia (mam nadzieję) ale do posiadania jednoślada 😄 Posiadaczy ci u nas pod dostatkiem. Lepiej jeździć niż posiadać 🙂 Niech moto służy Ci jak najdłużej. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgryglicki Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 No puki co jeżdżę codziennie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi