QbaTzr Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Witam, mam problem z moją yamaha tzr jest na gaźniku delorto 16 i dysza 100. Cylek teknix nicasil 50. Wszystko bylo dobrze i po pewnym czasie na wysokich obrotach po delikatnym odjeciu gazu zaczęło go szarpać, ewidentnie brakowało paliwa więc wyregulowalem gaźnik razem z igilca nie pomogło, ponieważ na 3 zębie iglicy brakuje paliwa a na 4 zalewa. Dałem dysze 105 strasznie go zalewa i nie może się wkręcić jak już się wkręcić to jedzie ładnie. Sprawdziłem membranę i ma mały prześwit czy to może być przyczyną? Czy szukać jej gdzie indziej? Z góry dziękuję za odpowiedź 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 musi być idealnie szczelna,żadnych prześwitów,podciśnienie w skrzyni korbowej zasysa ci mieszankę z gażnika,a zawór właśnie odpowiedzialny jest za to ,żeby utrzymać to podciśnienie Tak samo jeśli bedziesz miał gdzieś np szczelnię między połówkami.to silnik ci nie bedzie dobrze pracował,nigdy go nie wyregulujesz a czasami nawet i nie zapalisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaTzr Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Wielkie dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 jak jest rozbieralna to drut patentem byłoby odwrócić listki , nie będzie idealnie dolegać ale lepiej niż jest a jak masz możliwość kupić nową to kup Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi