RuDeK Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Odkopałeś temat sprzed roku :lol: Ale prynajmniej cos mądrego napisałeś a nie tak jak inni (niektórzy :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Nic nie mówię, ale ten problem rozwiązałem juz rok temu!!!!!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ej Ejo ludki Co do modułu zapłonowego to znam kolesia który ma taki i nawet są fotki na bikepiks .. zaraz znajde to popatzrycie ... czyjnik krzywki ma podobny jak z tej strony co Emzet zapodał ..w jawie a modół to niewiem od czego .. a tu taj macie fotki ... ciekawe czy działa ???? :mrgreen: :twisted: http://www.bikepics.com/members/magnum200/Działa działa i to jeszcze jak :( Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 A mozesz napisac cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ale Wam sie nudzi... :( Polecam zmiane koloru maszyny :-) Nic tak nie pomaga jak facelifting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWkA Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 JaWaK jak posiadasz nr gg tego kolesia co ma Ogara 200 Magnum to podaj bo miałbym pare pytań do niego . Na gadu gadu . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 nie mogles napisac na pw tylko odkopywac posty..? :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 WYKASTROWAĆ :twisted: Nie no, ludzie nieodkopujcie śmietnika, macie pytania co do tematu to na PW walcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 dla mnie tuningowanie motorowerów wizualnie to dresiarstwo (czyt. jak koleś w bemce z karkiem tak szerokim jak opony na tylniej osi, obwieszony złotem jak cygan i oczywiście w stylowym ortalionie) po co? 1. Nie upiększajmy "fabryki" i szanujmy polskie motorowery :) 2. Jak ktoś bardzo pragnie niech zrobi tzw. festyn a nie moto3. Kto to kupi po rasowym tuningu (owiewka tiger itp.)4. Wstyd mi za tych co robią taki tjuning5. W razie jakichkolwiek pytań patrz punkt 1-4 Ósmy Cud Świata, Piąty Pasek w Dresie ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 http://bikepics.com/pics/pics/romet-ogar20...pics-186826.jpg w tym temacie "gość" to ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 magnum... skąd ja go znam :buttrock: on ma właśnie prototyp zapłonu Prameti do ogaraEmzet ja naprawde nie wiem skąd mnie znasz :P A tak na serio to sie znamy ;) Co do zapłonu to działa naprawde i ma same plusy :( Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWkA Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Posiadam ogara 20 i sadze ze to jest najleprzy sprzęt pod słońcem :) Jeszcze z rzadnym skuterem nie przegrałem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jeszcze z rzadnym skuterem nie przegrałem !!Może skutery ktoś po prostu pchał? Posiadam ogara 20 i sadze ze to jest najleprzy sprzęt pod słońcem SmileA kogo to obchodzi? Weź takich bzdur nie pisz szczególnie że nic nie wnoszą do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi