Minaram Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Jak wyżej, poszukuję kogoś na tą niedzielę kto podjął by się oględzin motocykla w Sopocie. Jeśli znacie jakichś specjalistów bądź firmy piszcie śmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Specjaliści i firmy mają wolne. Zwłaszcza podczas długiego łikendu. Nie wymagaj zbyt wiele... 😀 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minaram Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 1 minutę temu, lysy76 napisał: Specjaliści i firmy mają wolne. Zwłaszcza podczas długiego łikendu. Nie wymagaj zbyt wiele... 😀 Trzeba wierzyć w cuda. Tym bardziej, że innego terminu fizycznie nie mam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minaram Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 28 minut temu, jonaszko napisał: Pisz do użytkownika Staszek.s. Pewnie pomoże Z tego co zerknąłem to kolega Staszek jest z Wrocławia niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minaram Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Dobra, patrzyłem na inny profil. Napisałem do niego. Jak kogoś jeszcze macie do polecenia to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 tutaj masz kogoś z Sopotu -pewnie jakąś wiedzę ma sądząc że już trochę jeżdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi