Strzalek Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Witam. Jutro rajd w mojej miescowości. W trakcie w miare możliwości postaram sie napisać co sie dzieje na trasie i jakieś fotki może wrzuce.Wiem, że Enduroman juz jest i może Filu z forum przyjedzie. Także szykuje sie niełza impreza. Jeżeli ktoś mieszka w pobliżu to serdecznie zapraszam. Dopisano. Odbiór techniczny - piątek od 17. Start w w sobote i w niedziele o 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 No witam.Ja oczywiście, ze się wybieram jak wspomniał Strzałek, ale tylko jako kibic :D Biore cyfraka, więc foty tez będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Narazie jest super i wszystkim sie podoba. Mam kilka fotek ale niestety z telefonu. Potem do brudnych fotek wrzuce z cyfrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Jankowski Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Nie wiesz przypadkiem jak mu poszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Dzisiaj był chyba 2 albo 3 ale to i tak starczyło żeby został mistrzem pucharu w klasie 125. W niedzielie już nawet nie musi jechać. Teraz pewnie to oblewa.Widziałem sie z Filem.Fajne uczucie spotkac na żywo osoby z 4um. Mam na dzieje że na wiosne wiecej 4umowiczów bedzie w Ostródzie na rajdzie.Dopisano: Filu zdał egazamin na licencje. Gartulacje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Koniec dtugiegi dnia rajdu. NIestety odwołali odcinek z bagienkiem na leszakach bo stał sie nie przejezdzny.Rajd zawodnicy uwązaja za trudny i zróznicowany pod wzgledem terenu. Wyników arazie nie znam bo dopiero za godzine bedzie rozdanie ngród.Najgorsze jest to, że mam zatankowany motocykl w garażu a nei moge niem pojeżdzić :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Foto są Spoko, ale jakość mogła byc lepsza!!!Gratulacje dla FILA za zdanie na licencje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Gratulacje dla FILA za zdanie na licencje I Enduromana bo jest pierwszy w puczarze PZM w klasie 125.Foto są Spoko, ale jakość mogła byc lepsza!!! Fotki sa z telefonu dlatego taka lipna jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 No to Gratulacje dla Enduromana :!: To świetne osiągnięcie i to chyba w pierwszym roku jego startów pucharze. :banghead: Czy to oznacza, że w przyszłym roku będzie musiał startować w MP :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 fajne fotki ale faktycznie jakość coś nie teges... :banghead: na mojej stronie jest obszerna relacja z normalnymi fotkami :crossy: zapraszam www.darek-enduro.prv.pl a ja Strzałek czekam na fotki od twojego kumpla, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi