markus gold Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Od pewnego czasu można jeździć z włączonymi kierunkami /wersja USA/ Wolałbym jednak tego nie czynić. Wyłączyć mogę,ale wolałbym żeby świeciły na biało, a kierunki na pomarańczowo błyskały. Macie jakiś patent? Oczywiście wymiana szkła, ale co dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomprz Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Kiedy nastąpiła taka zmiana. Nic mi o tym nie wiadomo, aby można było jeździć z włączonym na stałe kierunkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 W dniu 28.05.2019 o 11:48, tomprz napisał: Kiedy nastąpiła taka zmiana. Nic mi o tym nie wiadomo, aby można było jeździć z włączonym na stałe kierunkami. Ponoć wg nowej homologacji na EU Honda wprowadziła to w swoich motocyklach od 2019 roku. Też się zdziwiłem odbierając motocykl z salonu, ale dostałem właśnie taką odpowiedź. Jest to na początku trochę irytujące, ale można się przyzwyczaić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts