markus gold Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Od pewnego czasu można jeździć z włączonymi kierunkami /wersja USA/ Wolałbym jednak tego nie czynić. Wyłączyć mogę,ale wolałbym żeby świeciły na biało, a kierunki na pomarańczowo błyskały. Macie jakiś patent? Oczywiście wymiana szkła, ale co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomprz Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Kiedy nastąpiła taka zmiana. Nic mi o tym nie wiadomo, aby można było jeździć z włączonym na stałe kierunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon WRC Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 W dniu 28.05.2019 o 11:48, tomprz napisał: Kiedy nastąpiła taka zmiana. Nic mi o tym nie wiadomo, aby można było jeździć z włączonym na stałe kierunkami. Ponoć wg nowej homologacji na EU Honda wprowadziła to w swoich motocyklach od 2019 roku. Też się zdziwiłem odbierając motocykl z salonu, ale dostałem właśnie taką odpowiedź. Jest to na początku trochę irytujące, ale można się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi