Jump to content

CRF1000 manual 2017

LORD VADER
 Share

Recommended Posts

Kupię

- chłodnicę prawą z wentylatorem oraz lewy wentylator (przednie osłony nie potrzebne )

- zegary (albo jak ktoś ma to sprawny wyświetlacz dolny :laugh: ew połamany środek ze sprawnym LCD )

- przewody hamulcowe przód (łącznik zacisków i od zacisku do główki ramy )

- szprychy 2 na przód i dwie lewe na tył i 3 prawe na tył ( ... może komuś zalega rozwalone koło )

- lusterka (oryginał)

- szybę ( oryginał )

- łącznik regulowany dżwigni zmiany biegów z wałkiem zmieniacza (nie dźwignię tylko ten sztywny drut między skrzynią a dźwignią)

PW albo tel. 694361099 , może byc sms /whatsap

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D

Masz optymizm w sercu. Trochę za świeży to sprzęt na taką listę bo na razie to każdy będzie reanomował. Na ebay jest jedno koło za 350€ i jak na lekarstwo innych części.

Jeśli kupiłeś gruza to na pewno nie Ty jeden i teraz ciężkie zadanie przed Tobą.

TT

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

Już prawie ogarnięte . Szprychy z salonu , zegary chłodnica węźe używki . Brakuje paru pierdół (szyba , lusterka ). I nie gruz tylko szwab dał 50euro i kombinerki jakiemuś menelowi bo mu się moto znudziło a za resztę zapłaciła ubezpieczalnia ... przynajmniej tak rozumiem przecięty pręt gwintowany regulatora tylnego hebla , nikt nie łazi na codzień po ulicy z nożycami które są w stanie przeciąć dość twarde fi 8mm

Jak zrobię to sie pochwale , jak mi sie znudzi to bedziecie wiedzieć jak wyglądał przed i po :P

Nie chce ktoś emteka ? Oddam za 20kzł brutto vat 23% MT07 Night Fluo produkcja 2017 niecałe 12tkm, świeżo po serwisie w Adrenalinie (mam taki długi wydruk serwisowy ,nawet nie chciało mi sie czytać) , stojak na telefon , zapasowe podnóźki i osłona lampy (taka blaszana "łowiewecka" ) gratis , na dniach wymieniam kill/starter switch na gwarancji . AC+OC odnowione 22.03 +1000zł , kompletny wydech (rury z kwasówki i parówa oklejona niby carbonem ) +800zł .

Edited by LORD VADER

Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D