Dumin192 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Witajcie. Tak jak w temacie. Honda po 10 min jazdy przelewa mi 100ml oleju ze skrzyni do korby. Wymieniłem uszczelniacz wału na proxa i uszczelniacz balansera a dalej jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Sprawdzales czy odpowietrzanie skrzyni dziala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumin192 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak jest. Odma drożna, ciśnienia nie robi. Zostaje uszczelka łącząca połówki. Ale czy mogło by ja tak wydmuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 W najgorszym wypadku pękł karter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumin192 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak sam od siebie? Motor działa jak działał, nie kopci, ma pełna moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi