WSR Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Hej! Ostatnie kilkanaście lat jeździłem w kombi skórze. Teraz potrzebowałbym jakieś w miarę bezpieczne i uniwersalne texy do miasta i czasem na trasy. Nie interesowałem się tematem dobrych parę lat i widzę, że powstała jakaś nowa polska firma, a jak mogę to wspieram raczej rodzimych producentów i tu pytanie: warto, czy kiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 W upalne dni porażka, lepsze RST Ventilator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Dzięki, rozważę, szkoda że to nie polska firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Shima ma też letni model, X-Mesh. Leży dużo lepiej niż RST Ventilator (chyba że jest grubaskiem to kupuj RST). Warto też sprawdzić nowy model Meshpro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dzięki, tez popatrzę, jak ktoś ma jakieś typy jeszcze to jestem otwarty. Szczerze, to narobiło się tego od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi