Raster Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam![gsxr 1000 -08r]Z powodu remontu krajówki w ostatnim czasie jestem zmuszony dojeżdżać do pracy dziurawymi zadupiami. Co jakiś czas samowolnie odkręca się nakrętka górnej półki przedniego zawiasu. Półka osadzona prawidłowo, łożysko głowki nie daje objawów zużycia chodź nie mam pewności czy problem właśnie nie tkwi w nim? Nie blokuje się, chodzi płynnie itp. Ktoś miał coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Przychodzą mi do głowy tylko trzy możliwości - brak podkładki, za słabe dokręcanie, albo uszkodzony/zerwany gwint. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Mnie też się luzowało na gównianych drogach. Najpierw zastosowałem 2 włókna pakułów do uszczelniania rur, a przy okazji kropelkę niebieskiego kleju do gwintów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi