Gościu Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Jest tak:Dalem nowy zaplon mam ladna iskre ;) nawet jeste w tym momencie co trzeba :mrgreen: Gaznik jest taki jaki byl ale wiem ze przelewa bo jak sie pcham to swieca mokra ;) A mimo tego moto nie chce odplaic , odpla tylko wtedy jak kumple pocagnie mnie mz 250 :buttrock: czy to moze byc winna kompresji bo juz nic innego mi do dyni nie przychodzi Pomózcie bo jak nie to rozpierdole tego sprzeta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 W takich sprzętach jak CZ125 układ tłok –cylinder dosyć szybko sie zużywa.Tłok ma jeden pierścień tylu L i dosyć szybko się to zużywa.Powinno się tą parę wymieniać co około 50 , może 100 godzin pracy silnika ( nie pamiętam dokładnie bo CZ125 miałem koło 12 lat temu )Tak wiec jak widać czas użytkowania tłoka jest dosyć krótki.Spróbuj zdjąć cylinder i obejrzeć tłoka oraz cylinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 to ja moze tak powiem: latwo ja przelamac na 2 biegu jak pchasz czy kolo staje deba i trzeba szybko pchac i dobrze kolo przycisnac zeby sie zaczelo krecic ? tak najprosciej mozna okreslic czy kompresja jako taka jest czy juz nie bardzo.oczywiscie ze zdjeciem glowicy tez nieduzo roboty :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 23 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 ja nawet potrafie go pchnac na jedynce ale wtedy musze troche docisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi