miklass Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 http://miklass88.w.interia.pl/piotrek%20001.jpghttp://miklass88.w.interia.pl/piotrek%20005.jpghttp://miklass88.w.interia.pl/piotrek%20006.jpghttp://miklass88.w.interia.pl/piotrek%20014.jpghttp://miklass88.w.interia.pl/piotrek%20018.jpghttp://miklass88.w.interia.pl/piotrek%20019.jpg ps. obejrzeć i komentować prosze!!!! z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 nic nie widziałem bo transfer masz przekroczony :/wrzuć te zdjęcia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 soki ale wczoraj dużo osób oglądało i transfer przkroczony był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Mniam mniam, cacuszko. Pikna zabaweczka. Czy jeździ tak samo dobrze jak wyglada?? Najbardziej mi się podoba, że zrobiłes ją na oryginał, z tym że lepiej i ładniej od ruskich mechaników, a nie jakiegos czopra, draga czy innego golasa. A teraz powiedz ile Cię wyniosła. A moze tak jak ja robiąc Dniepra, nie liczyłes kosztów, żeby sie później nie stresowac.?? To chyba najlepszy sposób. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 22 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Ciesze sie korba że Ci sie podoba. Ile mnie wyniosło to chyba nie musze pisać bo wszyscy fani rusków wiedzą ile ta zabawa kosztuje :mrgreen: . ps. Korba ja mam wrażenie że widziałem twoj statek na zlocie w Pęczniewie nad Jeziorskiem, odpowiedz mi koniecznie czy to ty byłeś. Jesli tak to przecież powinieneś mnie widzieć i moją k-750. pozdrawiam czekam na dalsze opisy i posta korby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 śliczna "kasia", ale na tych głowicach to Ty latem lepiej nie jeździj, a zwłaszcza w upał. To są "zimowe" głowice, są bardziej masywne po to by w temp. poniżej -10 silnik stygnął wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 22 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 wiem wiem w ogóle to silnika nie robiłem bo narazie spoko chodzi. Jedną głowice mam inną i drugą inną. W tą zime chce to doprowadzić ze starszym do porządku. Oczywiście będą fotki. pozdrawiam piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 No pewnie że tam byłem!! I jakaś Kaskę podobną do tej z fotek tez ogladałem, ale własciciela nie namierzyłem. Fajny zlocik był, prawda?? Była tam na zlocie jeszcze jedna piekna Kasia, tyle że żywa... :lol: :D Szkoda że z mężem :x Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 No super zrobiona kaśka, naprawdę sporo pracy cię to kosztowało. Mam nadzieję ze dłuuuugo ci posłuży bez żadnych poroblemów. Teraz niestety już sobie po lesie nie poszalejesz w krzakociach :banghead: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 dzięki za komentarze i ciesze sie że mój stateczek sie podoba pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Czy on aby na pewno jest tak ''Totus Tuus'' ??Cały Twój??Sam go robiłes od początku?? Sam na nim jeździsz?? Popraw mnie jeśli się mylę.... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 3 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 witam. Już w którymś poście pisałem że jestem za młody żeby wszystko sam zrobić. Kache robiłem z tatą ale nie tak że tata robił a ja patrzyłem. Robiłem naprawde bardzo dużo- i nie jestem gówniarzem który podchodzi do plastika i patrzy ile ma na blacie. Ja znalazłem kache i wsumie to od tego sie wszystko zaczęło. (pomijam to że mam już 3 simsona jakiś komarek był i ogar) Kache znalazłem u kolegi w stodole :) naprawde. Miała słome między szprychami. Wzieliśmy kumpla który siedzi w junakach i kupiliśmy ją. Jak chcesz dokładnie znac jej historie to na gg moge pisać bo to długo. Generalnie kasia to pierwszy motor który remontowaliśmy i chyba nierealne jest żeby wszystko zrobić samaemu. Lakier kładł lakiernik, dużo polerki robił kumpel, ja sie dopiero ucze. W wakacje znalazłem u znajomego w komurce shl m04 i na temat renowacji wiem już troszeczke więcej. (troszeczke). Myśle, że początki mam dość dobre i zaczynam jak większość. (mam naprawde super starszego). Pozdrawiam i mam nadzieję że rozwiałem wszystkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 3 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 witam. Już w którymś poście pisałem że jestem za młody żeby wszystko sam zrobić. Kache robiłem z tatą ale nie tak że tata robił a ja patrzyłem. Robiłem naprawde bardzo dużo- i nie jestem gówniarzem który podchodzi do plastika i patrzy ile ma na blacie. Ja znalazłem kache i wsumie to od tego sie wszystko zaczęło. (pomijam to że mam już 3 simsona jakiś komarek był i ogar) Kache znalazłem u kolegi w stodole :) naprawde. Miała słome między szprychami. Wzieliśmy kumpla który siedzi w junakach i kupiliśmy ją. Jak chcesz dokładnie znac jej historie to na gg moge pisać bo to długo. Generalnie kasia to pierwszy motor który remontowaliśmy i chyba nierealne jest żeby wszystko zrobić samaemu. Lakier kładł lakiernik, dużo polerki robił kumpel, ja sie dopiero ucze. W wakacje znalazłem u znajomego w komurce shl m04 i na temat renowacji wiem już troszeczke więcej. (troszeczke). Myśle, że początki mam dość dobre i zaczynam jak większość. (mam naprawde super starszego). Pozdrawiam i mam nadzieję że rozwiałem wszystkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 6 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 witam wszystkich serdecznie!!! Korba czy już wszystko dobrze wyjaśniłem?? Napiszcie jeszcze co was interesuje wszystko postaram sie wyjaśnić. Pozdrawiam narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Ja juz mam jasność, spoko, nie mysl sobie że się czepiam, czy nie wierzę w Twój wkład pracy w ten sprzęt. Cieszę się, że młodziaki (nie obrazisz się chyba) nie wszyscy chodza w dresach i dymu szukają z nudów, a bawia się w stare motocykle. Tak trzymac!! P.S. Zabrzmiało jak zrzędzenie starego ramola, hehehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi