Skocz do zawartości

nowe foty mojej kasi (i moje)

miklass
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mniam mniam, cacuszko. Pikna zabaweczka. Czy jeździ tak samo dobrze jak wyglada?? Najbardziej mi się podoba, że zrobiłes ją na oryginał, z tym że lepiej i ładniej od ruskich mechaników, a nie jakiegos czopra, draga czy innego golasa. A teraz powiedz ile Cię wyniosła. A moze tak jak ja robiąc Dniepra, nie liczyłes kosztów, żeby sie później nie stresowac.?? To chyba najlepszy sposób.

Gryf MC Poland

Ciesze sie korba że Ci sie podoba. Ile mnie wyniosło to chyba nie musze pisać bo wszyscy fani rusków wiedzą ile ta zabawa kosztuje :mrgreen: .

ps. Korba ja mam wrażenie że widziałem twoj statek na zlocie w Pęczniewie nad Jeziorskiem, odpowiedz mi koniecznie czy to ty byłeś. Jesli tak to przecież powinieneś mnie widzieć i moją k-750. pozdrawiam czekam na dalsze opisy i posta korby.

No pewnie że tam byłem!! I jakaś Kaskę podobną do tej z fotek tez ogladałem, ale własciciela nie namierzyłem. Fajny zlocik był, prawda?? Była tam na zlocie jeszcze jedna piekna Kasia, tyle że żywa... :lol: :D Szkoda że z mężem :x

Gryf MC Poland

witam. Już w którymś poście pisałem że jestem za młody żeby wszystko sam zrobić. Kache robiłem z tatą ale nie tak że tata robił a ja patrzyłem. Robiłem naprawde bardzo dużo- i nie jestem gówniarzem który podchodzi do plastika i patrzy ile ma na blacie. Ja znalazłem kache i wsumie to od tego sie wszystko zaczęło. (pomijam to że mam już 3 simsona jakiś komarek był i ogar) Kache znalazłem u kolegi w stodole :) naprawde. Miała słome między szprychami. Wzieliśmy kumpla który siedzi w junakach i kupiliśmy ją. Jak chcesz dokładnie znac jej historie to na gg moge pisać bo to długo. Generalnie kasia to pierwszy motor który remontowaliśmy i chyba nierealne jest żeby wszystko zrobić samaemu. Lakier kładł lakiernik, dużo polerki robił kumpel, ja sie dopiero ucze. W wakacje znalazłem u znajomego w komurce shl m04 i na temat renowacji wiem już troszeczke więcej. (troszeczke). Myśle, że początki mam dość dobre i zaczynam jak większość. (mam naprawde super starszego). Pozdrawiam i mam nadzieję że rozwiałem wszystkie wątpliwości.

witam. Już w którymś poście pisałem że jestem za młody żeby wszystko sam zrobić. Kache robiłem z tatą ale nie tak że tata robił a ja patrzyłem. Robiłem naprawde bardzo dużo- i nie jestem gówniarzem który podchodzi do plastika i patrzy ile ma na blacie. Ja znalazłem kache i wsumie to od tego sie wszystko zaczęło. (pomijam to że mam już 3 simsona jakiś komarek był i ogar) Kache znalazłem u kolegi w stodole :) naprawde. Miała słome między szprychami. Wzieliśmy kumpla który siedzi w junakach i kupiliśmy ją. Jak chcesz dokładnie znac jej historie to na gg moge pisać bo to długo. Generalnie kasia to pierwszy motor który remontowaliśmy i chyba nierealne jest żeby wszystko zrobić samaemu. Lakier kładł lakiernik, dużo polerki robił kumpel, ja sie dopiero ucze. W wakacje znalazłem u znajomego w komurce shl m04 i na temat renowacji wiem już troszeczke więcej. (troszeczke). Myśle, że początki mam dość dobre i zaczynam jak większość. (mam naprawde super starszego). Pozdrawiam i mam nadzieję że rozwiałem wszystkie wątpliwości.

Ja juz mam jasność, spoko, nie mysl sobie że się czepiam, czy nie wierzę w Twój wkład pracy w ten sprzęt. Cieszę się, że młodziaki (nie obrazisz się chyba) nie wszyscy chodza w dresach i dymu szukają z nudów, a bawia się w stare motocykle. Tak trzymac!!

P.S. Zabrzmiało jak zrzędzenie starego ramola, hehehehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gryf MC Poland