Tedy Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Witam wszystkich!!! Jestem tutaj nowy i postanowiłem się od razu pochwalić moim ostatnim znaleziskiem. Przed emigracją szalałem na Gsxf650, potem trzeba byli moto sprzedać, a w zeszłym tygodniu na przeciwko naszej budowy gdzie akurat kładliśmy instalacje była stodoła, a w niej coś jaskrawo zielonego. Zaintrygowany poszedłem, przeryłem chaszcze i wyciągnąłem Kawasaki ke175 z 1983 r. Za tydzień ją odbieram😎😍 do wymiany tłumik i bak na paliwo. W zestawie 3 nowe opony. Przebieg moim zdaniem symboliczny bo tylko 10650km. Dodam relacje, jak już będzie u mnie w szopie😉💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Fajne maszyna, Gratulacje!!!Ostatnio krąży w sieci filmik o odbudowie podobnej maszyny: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 A sprawdzałeś czy odpala? Kolega ostatnio za 300 eurusiów szarpnął w cudownym stanie Hondę CB360. Oryginalny lakier itp. Normalnie język gryzłem, aby nie zaproponować odkupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi