erro3k Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 (edited) Witam .Ostatnio miałem na parkingu nie przyjemna sytuacje ponieważ mój motocykl się przewrócił ( Zipp x-race ) , podniosłem go i wszystko wyglądało ok oprócz wygiętej klamki hamulca przedniego ale po pierwszej jeździe po tym zdarzeniu zauważyłem że gdy dociskam tylni hamulec do samego końca to gaśnie mi światło stopu a gdy jadę z pasażerem to ten hamulec działa bardzo słabo lub w ogóle ( gdy jadę sam działa dobrze oprócz tego światła stopu ) i również zauważyłem że ma jakby trochę mniej mocy .Proszę o pomoc ,z góry dziękuje i pozdrawiam Mój motocykl : Zipp X-Race 50 (rok produkcji 2012) Edited September 7, 2018 by erro3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/21059-w-temacie-podaj-problem-rok-produkcji-i-typ-motocykla/ czas do jutra albo następnej wizytyjsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts