sledziu Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Witam Serdecznie szanowne grono. Potrzebuję pomocy mądrej głowy, która wie jak samodzielnie odpowietrzyć pompę chłodzącą w Electrze z 2014 po wymianie. NIestety mi walnęła i czekam na nową. Z tego co się dowiedziałem to bez kompa jest to dość skomplikowany proces a wolałbym uniknąć wizyty w salonie bo do najbliższego mam 250km. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Śledziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 A co Apaloosa zabita dechami ? Dawno tam nie byłem . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziu Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 A co Apaloosa zabita dechami ? Dawno tam nie byłem .Nie jest zabita dechami i uważam, że to najlepszy serwis HD.tylko jak masz ochotę na własny koszt przetransportować tam motocykl z Pomorza i zapłacić za naprawe to daj namiary z miłą chęcią skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Chyba bardziej koledze chodziło o to, że w opisie masz miasto Wrocław i stąd jego odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziu Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Chyba bardziej koledze chodziło o to, że w opisie masz miasto Wrocław i stąd jego odpowiedź.Pozdrawiam.Możliwe ale grzecznie prosiłem o pomoc a nie głupie komentarze. Jak ktoś by chciał się dowiedziec jak to zrobić to zapraszam do linku poniżej. Znalazłem i jest to bardzo proste. Przy okazji gościu bardzo fajnie tłumaczy i prowadzi przez cały proces jak zdiagnozować awarię. Miłego oglądania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi