sledziu Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Witam Serdecznie szanowne grono. Potrzebuję pomocy mądrej głowy, która wie jak samodzielnie odpowietrzyć pompę chłodzącą w Electrze z 2014 po wymianie. NIestety mi walnęła i czekam na nową. Z tego co się dowiedziałem to bez kompa jest to dość skomplikowany proces a wolałbym uniknąć wizyty w salonie bo do najbliższego mam 250km. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam Śledziu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD VADER Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 A co Apaloosa zabita dechami ? Dawno tam nie byłem . Quote Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sledziu Posted July 21, 2018 Author Share Posted July 21, 2018 A co Apaloosa zabita dechami ? Dawno tam nie byłem .Nie jest zabita dechami i uważam, że to najlepszy serwis HD.tylko jak masz ochotę na własny koszt przetransportować tam motocykl z Pomorza i zapłacić za naprawe to daj namiary z miłą chęcią skorzystam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek1300 Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 Chyba bardziej koledze chodziło o to, że w opisie masz miasto Wrocław i stąd jego odpowiedź.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sledziu Posted July 23, 2018 Author Share Posted July 23, 2018 Chyba bardziej koledze chodziło o to, że w opisie masz miasto Wrocław i stąd jego odpowiedź.Pozdrawiam.Możliwe ale grzecznie prosiłem o pomoc a nie głupie komentarze. Jak ktoś by chciał się dowiedziec jak to zrobić to zapraszam do linku poniżej. Znalazłem i jest to bardzo proste. Przy okazji gościu bardzo fajnie tłumaczy i prowadzi przez cały proces jak zdiagnozować awarię. Miłego oglądania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts