Siru Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) No niestety. Trzeba mieć świadomość skąd biorą się niskie ceny sprzętów. Zawsze bierz kogoś kto się zna do oceny przed zakupem. Wyjdzie taniej... Nie możesz odstąpić od umowy kupna sprzedaży? Kupowałeś od osoby prywatnej czy z komisu? PozdrF. Patrząc po rynku to nie była niska cena tak bardzo się zarzekał, że motocykl dla żony i jest w stanie bardzo dobrym. Kupiony od prywatnego. Umowa zawarta miesiąc temu, od razu po paru dniach jak się dowiedziałem o wadach dzwoniłem do gościa ale zarzekał się, że niemożliwe, że są takie uszkodzenia i na pewno nie są z jego winy. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Siru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 patrzcie ludzie - coś nowego prostowane lagi w moto i ogólnie sprzęt po przejściach . coś nowego , nigdy takiego nie widziałem a zwłaszcza u handlarzy bo każdy przywozi dla siebie , żony czy brata :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi