Dyskotekowiec Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Witam Mam pytanie czy we włoskich skuterach klasy 50 rozrusznik pełni rolę prądnicy(np. w: sr, aerox, katana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Aerox , o ile mnie pamieć nie myli, nie jest włoskim skuterem :mrgreen: Ps. fajna masz sis :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyskotekowiec Opublikowano 18 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Aerox nie jest włoski :buttrock: brawo, ale silnik ma włoski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Z tego co mi wiadomo to magneto pełni rolę prądnicy a rozrusznik to poprostu rozrusznik i służy do odpalania skuta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi