Skocz do zawartości

Info o BMW R80 z 88r.

Korba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam wszelkich informacji, opisów, linków, schematów, serwisówek do BMW R80 z 88 roku. Jak tylko pozbędę się rusa, co mam nadzieję nastapi niebawem, kupuje takowy sprzęcior, a w sumie niewiele o nim wiem, poza ogólnikami. Jeśli ktos cos ma, cos wie- będę wdzięczny.

Gryf MC Poland

Cze

Wreszcie podjąłeś męską decyzję po długich namysłach "sprzedać rusa? nie sprzedać?"

Idziesz w ślad Macbrusa?

Mó dnieperek ma chyba umnie dożywocie Yamaha też.

Kurdę co ja gadam zaraz będę miał w domu muzeum.

Paweł powodzenia

nara

Właśnie tak postanowiłem. Beemka obcykana już na mnie czeka. Z powodów finansowych, nie mogę mieć dwóch motocykli naraz. Muszę się pozbyc Dniepra, bo nie będzie czekać w nieskończoność. Może masz kogoś zainteresowanego, sam wiesz, że mój Dnieper jest w porządku.

Gryf MC Poland

Własnie tak jakoś chce pozostać wierny boxerowi. Beemka która mam zamiar nabyć przyjechała z Belgii, zrobiono jaw 88ym roku, przejechała 71 tys, co na beemke nie jest chyba niczym strasznym, i miała lekkie puknięcie przodem. Była wersją RT,ale że owiewka i jeden kufer sie rozpadły stanie się teraz wersją classic, czyli golas. Do zrobienia ma lakier, bo zbrzydł mocno przez 16 lat, i kosmetykę. Głównie plastiki z przodu, bo to co sie trzymało owiewki, zegary, stacyjka, wisza w powietrzu na kablach i linkach. Silnik żyleta, cichutki, suchutki, pali na dotyk (dla mie dziwne jest to, że nie ma kopajki ;) Przyzwyczajenie z rusa ) jeździłem nią, w porównaniu z Dnieprasem rakieta. Zawieszenie nie nosi sladów zużycia, czy uszkodzeń, podejrzewam lekkie skrzywienie lag, bo cos wolno odbija przód. Ale takie rzeczy się prostuje. Zero rdzy na ramie czy blachach, wydechy jak nówki. Ktos w tej Belgii sprawił jej niedawno nowe gumy, baterię i tarcze hamulcowe. Sprowadzony legalnie, na firme, wszelkie kwity i faktury, cena barrrdzo atrakcyjna. Głupio by było żeby przeszła koło nosa. Dlatego szukam informacj o jej podobnych, bo nawet nie wiem ile, jakiego i gdzie lac oleju.

Gryf MC Poland