wysmok Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Cześć. Czy ktoś się może orientuje, czy jest możliwa aktualizacja mapy charakterystyki silnika w Yamahach XSR900? Przyglądam się bliżej XSR900 z 2016 roku i z 2 razy w różnych testach tego modelu przeczytałem/usłyszałem, że model z 2016 roku mają dość "nerwową" mapę i czasem na odkręcenie gazu silnik reaguje szarpaniem, czy właśnie nerwowo (cokolwiek to dla testującego znaczyło), a w modelach od 2017 roku mapy zostały już poprawione i tej "nerwowości" nie ma. Modele z 2016 roku jeszcze łapią się powiedzmy na mój budżet zakupu moto, stąd moje pytanie. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam,wysmok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipr Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Wg mnie najlepiej podpytaj speców, którzy stroją motocykle torowe. Oni pewnie najlepiej będą wiedzieć co i jak można a czego nie. Pozdr.F. Quote https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Albo zadzwoń do aso, pewnie znają temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts