wysmok Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Cześć. Czy ktoś się może orientuje, czy jest możliwa aktualizacja mapy charakterystyki silnika w Yamahach XSR900? Przyglądam się bliżej XSR900 z 2016 roku i z 2 razy w różnych testach tego modelu przeczytałem/usłyszałem, że model z 2016 roku mają dość "nerwową" mapę i czasem na odkręcenie gazu silnik reaguje szarpaniem, czy właśnie nerwowo (cokolwiek to dla testującego znaczyło), a w modelach od 2017 roku mapy zostały już poprawione i tej "nerwowości" nie ma. Modele z 2016 roku jeszcze łapią się powiedzmy na mój budżet zakupu moto, stąd moje pytanie. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam,wysmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wg mnie najlepiej podpytaj speców, którzy stroją motocykle torowe. Oni pewnie najlepiej będą wiedzieć co i jak można a czego nie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Albo zadzwoń do aso, pewnie znają temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi