dobczok Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 WitamPowiedzcie mi do czego sluzy ta diurka w obudowie gaznika? Wiem ze przez nia uchodzi nadmiar paliwa, ale czy ma ona wplyw na prawidlowe funkcjonowanie gaznika? Mysle nad jej zatkaniem, bo tylko mi sie paliwo przez nia wyjewa jak ostro hamuje, albo jezdze po dziurach. Moge ja zatkac? ;)Pozdroweinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Mozesz, ja w simsonie zatkalem i nic sie nie stalo ;] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 lepiej dac wezyk i podwinoc go troche do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 lepiej dac wezyk i podwinoc go troche do goryCzyli takie cus jest w kazdym moto....a ja zatykalem i zatykałem i pwychałem gdzie cie dało ten wezyk w swojej yamaszce i nie chulała jak go gdzies wpychałem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi