Magnat69 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witam wszystko zaczęło się od tego że dodałem paliwa ze stacji na której podobno paliwo nie jest najlepszej jakos, niedługo potem silnik zaczął przerywać a następnego dnia przy podjeżdżaniu pod górkę zgasł. Zajżałem do gaźnika myślałem że może jest zapchany i zanieczyszczony pszedmuchałem dysze i inne otwory złożyłem i nic. Prubowałem odpalić wlewając trochę pod świece i sekundę pochodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Kranikiem leci paliwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnat69 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Leci , do gaźnika wlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 A z gaźnika nie leci dalej. Trzeba go wyczyścić ale porządnie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi