LukaszMan Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam.Mam taki problem ponieważ składałem tylni zacisk do cbr f3 i nie mogę dokupić śruby którą dokręca się go do uchwytu. Motocykl kupiłem z uszkodzonym zaciskiem i był on wyjety z ramy. Teraz dokupilem drugi sprawny zacisk i jedna śrubę fi 8 posiadam ale jest jeszcze jedna o większym fi. Tylko nie mam pojęcia jak ona wygląda a dokupić ja też jest ciężko. Może ktoś byłby w stanie doradzić gdzie taka śrubę kupić albo chociaż jak powinna ona wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FestinaLente Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam.Mam taki problem ponieważ składałem tylni zacisk do cbr f3 i nie mogę dokupić śruby którą dokręca się go do uchwytu. Motocykl kupiłem z uszkodzonym zaciskiem i był on wyjety z ramy. Teraz dokupilem drugi sprawny zacisk i jedna śrubę fi 8 posiadam ale jest jeszcze jedna o większym fi. Tylko nie mam pojęcia jak ona wygląda a dokupić ja też jest ciężko. Może ktoś byłby w stanie doradzić gdzie taka śrubę kupić albo chociaż jak powinna ona wyglądać.To schemat od F3 z 96 roku. Sprawdź, której śruby Ci brakuje i zamów w serwisie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszMan Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Śruby nr 12. Dziękuję za schemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FestinaLente Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Śruby nr 12. Dziękuję za schemat.Nr katalogowy 45131-MN9-006Cena 8-9USD to w PL pewnie z 50-60zł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi