Raperro Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam mam taki problem że derbi czy odpalona na zapych czy od kopa to po wrzuceniu biegu jedzie na wstecznym , strasznie muli i gaśnie. Tydzień temu dało się ją tylko na zapych odpalić ale jeździła ok, tydzień postała , dziś odpaliłem strasznie ciężko było ale odpaliła i do tyłu ciągnie :( . Z góry dziękuję za jakąś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 CZ-350 dało się odpalić na "tył" jeśli miała za wczesny zapłon.Innej przyczyny nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raperro Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Czyli mógł klin się wyrobić od magneto? Tak to chyba samo by się nie przestawiło a jest możliwość odkręcić bez ściągacza? Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Raperro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie miałem tego motka w łapkach nie nie znam konstrukcji, ale na 100% przestawiony zapłon. Ściągnij serwisówkę i sprawdź jak powinno być ustawione. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raperro Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Oki dzięki za podpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 tylko przy zapalaniu na pych żeby chodziła do tyłu ?? :rolleyes:może się nie znam ale to mało realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raperro Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Odbija jak by tłok w drugą stronę i magneto nawet kręci się w złą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 ok . nie wnikając w szczegóły - za wczesny zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raperro Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Okazało się że po odkreceniu magneto na iskrowniku jest coś takiego jak mały kondensator nwm jak to się poprawnie nazywa i był urwany, stąd ten problem. Dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raperro Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 A mam jeszcze do was jedno pytanie, mam zapłon leonelli problem w tym że nigdzie nie ma do kupienia, wiecie jak przerobić albo jak inny wsadzić by zastąpić oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi