wirrus Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, może coś doradzicie, może ktoś użytkuje. Otóż posiadam czarny kombinezon skórzany, który użytkuje na co dzień i jak wiadomo w cieplejsze dni jest w nim mówiąc w prost - gorąco dlatego narodził się pomysł aby kupić bardziej funkcyjny kombinezon dwuczęściowy w kolorze bialym/popielatym. Na pewno na minus będzie fakt, że będzie się budził szybciej niż czarny, ale za to na plus widoczność na drodze i mniejsze grzanie od słońca. Oczywiscie kombi posiada wypinaną memembranę i podpinke co powoduje, że można dostosować się do warunków. Drugie pytanie, czy białe kombi i SV w pełnej owiewce to dobre połączenie? Dodam, że większość jazdy to miasto. Dzięki za odpowiedzi i zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Cóż, ja w ceracie gotuję się bardziej niż w skórze ....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mesh załatwi sprawę, pod warunkiem, że będziesz się chociaż trochę toczył. Podobno bielizna chłodząca też daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 a jakie jest pierwsze pytanie? :)Drugie też nie jest zbyt precyzyjne. Jeśli dobrze jednak rozumiem chodzi Ci o styl? Jak tak, to ja jasne tekstylne ubranie na moto kojarzę z kimś na BMW GS i to raczej na Niemcu niż naszym krajanie. Nie wiem dlaczego tak mam, może za dużo się ulotek reklamowych naoglądałem :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirrus Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Kolego filipr, pierwsze pytanie dotyczyło kwestii uzytkowania takiego kombi w praktyce a na drugie drugie to już odpowiedziałeś - widzisz białe tekstylia na GS, rozumiem :) cały czas się jednak na taką opcją zastanawiam. Poczekam chyba na rozwój wątku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 A może kup jasną skórę? Łatwiej wyczyścić, bardziej pasuje do SV z owiewką i na plus pod względem ochrony. Jak jest perforowana, to jest nawet trochę przewiewna :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi