cypek zg Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Witam, wie ktoś jakie powinny być wolne obroty w Electra Glide Twin Cam 88. U mnie pokazuje 900, czy to nie za mało?Jeśli tak to jakieś sugestie jak je podkręcić? na lince albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasman Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 u mnie na ciepłym pokazuje 600 i wszystko jest ok ( cisnienie oleju itp)ale silnik jest dłubnięty na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Co prawda mam EVO, u mnie mam do 500 obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxpeky63 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) 900 to spoko. Ja w swojej dynie tc88 miałem 900 na rozgrzanym silniku. Jeżeli masz jakieś wątpliwości to zmierz ciśnienie oleju, sprawdź jakei obroty sugeruje serwisówka i ciesz się że ładnie gada ;pJak masz ją na gaźniku to śrubokrętem na górze gaźnika masz sróbkę i możesz regulować na wyższe lub nższe obroty. Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez cxpeky63 Cytuj There Are No RulesXLH883 - XL883R - XL1200R - FXDL - KTM RC8 - XL1200X - FLHRSI&FXDBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi