Bayan Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) WitamPrzymierzam sie do kupna Raptora 350 Ma on homologacje można go normalnie zarejestrować tylko nie ma licznikaCzy jazda bez licznika jest w ogóle legalna i czy przejdzie on potem przegląd?Mam też pytanko o kontrolki luzu i wstecznego mianowicie ten quad poniżej chyba ich nie maWidzieliście kiedyś takiego raptora?https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-raptor-350-yfm-homologacja-drogowa-ID6zOZC0.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Bayan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Jeśli posiada homologację dopuszczającą do ruchu drogowego bez licznika to git...ale wątpię w to. Zadzwoń na stację diagnostyczną, tam uzyskasz wyczerpującą informację. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Ma homologację i nie jest zarejestrowany? Ściema. Prędkościomierz musi być zamontowany i sprawny. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayan Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Quad jest sprowadzony z Francji i jak widac na zdjęciach nie ma licznika Byłem go dzisiaj oglądać i gościu mówił że sam go może zarejestrowac dla klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Quad jest sprowadzony z Francji i jak widac na zdjęciach nie ma licznikaByłem go dzisiaj oglądać i gościu mówił że sam go może zarejestrowac dla klienta To niech go rejestruje i w czym problem? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayan Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Chodzi mi o to czy za brak licznika policja sie moze przyczepicRaptor 350 miał przy kierownicy taki plastik z kontrolkami a ten go nie ma o co może chodzić? Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Bayan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmmoto Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 A nie możesz go po prostu założyć? Co prawda licznik nie jest czymś absolutnie niezbędnym w Quadzie do życia, natomiast nie wiem jak w przypadku ewentualnej kontroli, czy to ma w ogóle pływ, tutaj musiałby wypowiedzieć się ktoś bardziej doświadczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi