Ziggy Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Heh... bylem o 13... nikogo z was nie juz bylo, true ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Heh... bylem o 13... nikogo z was nie juz bylo, true ? Ziggy, a Ty już masz czas zimowy ustawiony ? :smile2: Musieliśmy się chyba minąć, bo ja dotarłem na bazar po 12-tej, pokręciłem się chwilę, pogadaliśmy przy stoisku 12 i się zwinęliśmy do Pavków. Myślę, że około godziny przynajmniej nam zeszło, a jak wychodziliśmy to Rozio, Mazda i kilku innych jeszcze zostało, więc powinieneś był ich spotkać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 TZn tak ja i Matek zwinęliśmys ie do pavków koło 12,15 ale potem rozio i reszta podobno jeszcze byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 TZn tak ja i Matek zwinęliśmys ie do pavków koło 12,15 ale potem rozio i reszta podobno jeszcze byli 12:15 ? Mi się wydaje, że później. Przecież razem się zwinęliśmy, a ja raczej przed 12-tą na bazar nie dotarłem. Ale sprzeczał się nie będe bo na zegarek nie patrzyłem. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam.Byłam na bajzelku na stanowisku 12:).Było mniej stanowisk niz poprzednio ale mysle ze to pogoda niektórych odstraszyla.Trochę się zmarzło ale się dogrzewaliśmy:).Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie lepiej.hehe, czyżby ktoś sobie zmienił nicka? ;))Mam takie głupie pytanie: czy komuś się udało zrobić jakieś zakupy na bajzlu? no ale przecież nie po to tam byliśmy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Mam takie głupie pytanie: czy komuś się udało zrobić jakieś zakupy na bajzlu? tak, ja zanabylem bagaznik do Iża :mrgreen: poza tym wymiana z Mazda82 glowica SHL na polke pod zegary do CZi wymiana tez glowicy od Awo T na przelacznik biegow do Pucha z takim jednym gosciem ;)no ale przecież nie po to tam byliśmy :mrgreen:no transakcje to tak przy okazji byly ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Hejjka . bajzelek taki sobie, zarobek tez ;) ale w domu bym tego nie wysiedział. Forumowiczów sie spotkało, grzenca sie wypilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Ja na utarg nie narzekam, choć na początku wydawało sie, że nawet za wjazd sie nie zwróci. Rozsprzedałem hybryde na części, kupilem resztki Yamahy XS (czy jakoś tak) ale chyba przepłaciłem ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 a lampy dla mnie nikt nie widział?przypominam - lampa do GSX 600F - jajo :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Pytanie:Ma ktos może do sprzedania kufer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 a lampy dla mnie nikt nie widział?przypominam - lampa do GSX 600F - jajo :?: Cały GSX-F stał, lampy nie widzialem... ale moze gdzies była ;) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 kollector - kilka postów wcześniej masz odpowiedź emzeta: BYŁY przednie lampy do GSX 600F? ja nie widziałem, a dość poważnie sie rozglądałem.było zimno strasznie, jeszcze ten śnieg padający...i tak sioe zastanawiam czy bieganie dookoła przyczepy chociaż troche rozgrzewało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Szkoda że nie wiedziałem że chłopaki z forum sie spotkają, chętnie bym Was poznał... ja byłem tam juz o 6.00 rano!!! jeszcze nikogo nie było, po godzinie dopiero zaczeli się rozkładać, byłem pierwszy raz na tej giełdzie, kumpel wyciągnął mnie tak wcześnie bo mowił że później to już nikogo nie będzie... ;) strasznie zmarzliśmy, błąkaliśmy sie przez trzy i pól godziny, ale było warto. a może mi ktoś powiedzieć do której godziny była giełda??? i jeszcze o której godzince taka giełda sie zaczyna? już myślę o tej kwietniowej i tak wcześnie to już nie chcę się wybierać ;) pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 rozeszliśmy się koło 14 jako chyba jedni z ostatnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 My zaczeliśmy rozkładać sie właśnie koło 6.00, ale rzeczywiście ludzie jakoś puźno schodzić sie zaczeli tak koło 10.Na poprzedniej edycji (październik) handel zaczoł sie sporo wcześniej, bo koło 7.00, no ale wiadomo - teraz zima jest :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi