Adam M. Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 No to napisz jeszcze po wymianie plytek, czy wszystko dziala jak nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIDI78 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIDI78 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam.Rozebrałem rozrząd i złożyłem od nowa tak jak serwisówka "mówi"Motor chodzi jak marzenie.Pali na ciepłym i na zimnym od kopa.Rozrząd był przestawiony o ząb na ssącym i źle dobrane wszystkie płytki.Normalnie tragedia,mechanicy partacze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dzieki za podsumowanie.Dlatego wszystko oprocz obrobki mechanicznej robie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIDI78 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dzieki za podsumowanie.Dlatego wszystko oprocz obrobki mechanicznej robie sam.Dlatego kupiłem klucz dynamometryczny i też będę robił sam.A chciałem dać zarobić mechaniką, bo u mnie kiepsko z czasem.Tydzień trzymali motor a mi to zajęło trzy godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi