4luna Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Cześć,Planuję wyjazd na 2oo na Korsykę na ok. 10 dni (razem z przejazdem na wyspę) w terminie pomiędzy 27 maja a 18 czerwca (konkretny okres do ustalenia). To optymalny termin na wyjazd ze względu i na pogodę jak i na ceny. Widziałam, że sporo chętnych na majówkę, więc może i na późniejsza porę ktoś reflektuje? Fajnie byłoby zebrać grupę 4-6 motocykli. Ponieważ od lat uprawiam intensywnie turystykę motocyklową, proszę się nie zrażać tym że jestem kobietą :) Zapraszam do kontaktu. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez 4luna Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławo_ Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Cześć,biorąc pod uwagę fakt, że na drogę do Genui potrzeba 2 dni oraz całej nocy na rejs do Bastii, na Korsykę zostaje ok 6 dni z 10 - na wyspę wystarczy. Gdby jednak czas przygody wydłużyć do dni 14-16, dałoby się z pewnością zobaczyć coś jeszcze. Chyba, że nie masz więcej czasu. Ukłony. Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4luna Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Hej. Przejazd do Livorno, prom płynie ok. 5h. Można z Wiednia pojechać pociągiem. Wtedy w ciągu 1,5 dnia można przejazd ogarnąć. Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robon12 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Też jadę w tamte okolice, ale nie na Korsyka ☺ i dopiero 16 Czerwca na 14 dni 🏍💨💨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Gdzie sie wybierasz w tym roku Robon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robon12 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Austria Grossglockner,Włochy stelvio i krzywą wierze zobaczyć, Wenecja, Francja tam Lazurowe Wybrzeże objazd przełęczy i plażowanie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4luna Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Austria Grossglockner,Włochy stelvio i krzywą wierze zobaczyć, Wenecja, Francja tam Lazurowe Wybrzeże objazd przełęczy i plażowanie Prosiłabym nie zaśmiecać wątku który założyłam. Kurcze, wyraźnie napisałam o co mi chodzi i jaki mam plan a kilka postów zupełnie nie w temacie. Dziękuję za uszanowanie. Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robon12 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Dobra już nie będę śmiecił Pozdrawiam i życzę fajnej ekipy na tą podróż, Sam bym pojechał z tak ładną panią ale nie mój termin Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Robon12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławo_ Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ok. Będę trzymał rękę na pulsie. Z mojej strony jest pewne uwarunkowanie - mam interes w okolicach Wenecji, który zajmie mi pół godziny, ale dla mnie to obowiązkowa pozycja w przemarszu. Myślę jednak o pełnych dwóch tygodniach (a nawet więcej, gdyby sprawę zacząć 31 maja, czyli w święto), a także rozważam trasę alternatywną - dookoła Półwyspu Iberyjskiego. Prom z Genui do Barcelony. Z powrotem tą samą trasą.O Korcyse także myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4luna Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dobra już nie będę śmieci ta pociąg dobry pomysł Dobra już nie będę śmiecił ta pociąg dobry pomysł kombinuj dalejWidzę, że nie jesteś w temacie, więc się z Tobą podzielę http://www.nightjet.com/en/ausstattung/automotorrad/in-italien.html Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 czescw 2015 bylem na korsyce, jak masz ochote to looknij na moja strone, moze z czegos skorzystasz www.motury.com.pl -> wyprawy -> 2015 pzdr seb@ Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sohff Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam Gdyby termin nie był sztywny to zapraszam do wyjazdu z nami.Jedziemy 22 czerwca pociągiem z Wiednia i wracamy 1 lipca na kołach.Jedzie nas 5-6 moto w wieku około 40 lat.Jak masz ochotę się dołączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VALDI79 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Cześć,Planuję wyjazd na 2oo na Korsykę na ok. 10 dni (razem z przejazdem na wyspę) w terminie pomiędzy 27 maja a 18 czerwca (konkretny okres do ustalenia). To optymalny termin na wyjazd ze względu i na pogodę jak i na ceny. Widziałam, że sporo chętnych na majówkę, więc może i na późniejsza porę ktoś reflektuje? Fajnie byłoby zebrać grupę 4-6 motocykli. Ponieważ od lat uprawiam intensywnie turystykę motocyklową, proszę się nie zrażać tym że jestem kobietą :) Zapraszam do kontaktu. Hej ,ja planuje 27 Maja wyjechac mam 2 tygodnie czasu ,jezeli Ci odpowiada to daj znac ,Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi