edmundito Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Sprzedam moja ukochana Honda X11 z 2002 roku Przebieg 87k km i rośnie W moich rękach od 2007, kupiona i sprowadzona z Niemiec od mojego przyjaciela, który był pierwszym właścicielem Honda wyposażona w filtry K & N (olej i powietrze), wskaźnik temperatury oleju, dodatkowa osłona na tylnej oponie, głośniejsze (oryginalne) wydechy x11, drugi zestaw wydechów oryginalnych od X11 w bardzo dobrym stanie (ciche w sam raz na wizytę w stacji kontroli pojazdów), regulowane klamki sprzęgła i hamulca, świeże opony pirelli skorpion trial z przodu i z tyłu Sam serwisuje swoje motory wiec co roku nowe: filtry oleju, olej (castrol power1), klocki hamulcowe, płyn hamulcowy, płyn chłodzący. Łańcuch i zębatki zdawcza i napędowa wymieniane co 2-3 lata Z wad: rozcięcie 2 cm na kanapie, mini odpryski na ramie (kamyki itp) Jesteś zainteresowany daj znać podeśle zdjęcia, film i informacje o motocyklu Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się ze mną drogą mailową ([email protected]) lub tel 668 524 542 Mogę zorganizować transport motocykla do nabywcy w Polsce lub Europie (koszt nie jest wliczony w cenę motocykla) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edmundito Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Sprzet sprzedanynowemu wlascicielowi szerokosci i dlugosci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts