Bouli Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Bylem w Intercarsie ale gosciu powiedzial, ze do MZ 250 jest tylko jeden typ ale nie ma na stanie i nie zalatwie. Narazie to ja jestem lajkonik i nie wiem czy gosciu mnie wkrecal czy jest glupi czy ma racje. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 niedawno bylo o swiecach w mechanice mz najlepsza iskra f 100 lub isolator poszperaj to znajdziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 hmmm.... ciekawe z ta iskra i isolatorem... ja stosowalem NGK B8HS - bardzo dobra swieca, koszt okolo 10 zeta, a potem przeszedlem na platynowke NGK B8HVX - koszt okolo 50 zeta, ale swieca jest nie do zajechania, zarzucenia, spadlo mi spalanie, lepiej silnik chodzil, w jakims tam katalogu wyczytalem ze swieca ta charakteryzuje sie brakiem wypadania zaplonow (ofkors, jak sie ma dobry uklad zaplonowy), nie wymaga regulacji przerwy, itd... mam swiadkow, ze na trasie ponad 300 km jazdy z predkoscia 100-110 nie wlaczyla mi sie rezerwa w etz 251 :mrgreen: niezle nie? chociaz to i tak nie zalezy tylko od swiecy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 818 10 04831 01 03 1 Ząbkowska2 Nowolipki Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi