mostasz Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Hejka, Mam dylemat - muszę wybrać pomiędzy Sidi Gavia Goretex a Alpinestars New Land GoreTex... Pomóżcie proszę jak możecie...Może ktoś w którychś jeździ ?https://motorsportstore.pl/product-p...-GORE-TEX.htmlhttps://www.moto-akcesoria.pl/podroz...new-land-.htmlDodam jeszcze ze Gavia mi sie bardziej podobają ale mają suwak i są ze skóry syntetycznej, alpiny mają rzep i są ze skóry bydlecej... Może ktoś jeździ i jest się w stanie podzielić informacjami... Jeździł ma , bądź zna kogoś kto ma któreś z tych butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dorzuć stówkę lub dwie i wybierz coś z Daytony ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Sam mam buty ze skóry syntetycznej. Co prawda mało jeżdżę ale już ósmy rok leci i nic się nie dzieje, nie ma żadnych pęknięć. Z tych dwóch wybrałbym Sidi bo są wyższe a to akurat jest ważne.Suwak też na plus moim zdaniem, względem rzepów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Odpowiednikiem Gavii są Alpinestars Web i Air Plus. Oba modele spoko. New Land to taki but na Goldwinga, ale na innych motocyklach ten but może być za słaba ochrona (trochę niskie).Wybieraj dopiero z tych powyższych modeli - no chyba że niskie Ci wystarczą.Jeśli ma być bezpieczniej, to weź Sidi Canyon albo najlepiej Armada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Odpowiednikiem Gavii są Alpinestars Web i Air Plus. Oba modele spoko. New Land to taki but na Goldwinga, ale na innych motocyklach ten but może być za słaba ochrona (trochę niskie).Wybieraj dopiero z tych powyższych modeli - no chyba że niskie Ci wystarczą.Jeśli ma być bezpieczniej, to weź Sidi Canyon albo najlepiej Armada.Archer chce niskie bo się ugotuje w lato w mieście...Oglądałem new land ale wydawały się kaloszowate... Tych air plus lub sidi aria boję się bo potrafią ludziom pękać po roku na zgięciach...Ochrony to szukałem tylko przed wodą generalnie ;) Edytowane 9 Marca 2018 przez mostasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 I tu się mylisz. W niskich stopy będą się gotowały tak samo, a jak chcesz tego uniknąć to szukaj butów z gore-texem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi