Marek49 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Marku,jakim motorem jedziesz i masz jakies ograniczenia wiekowe,oczywiscie mysle o wyjezdzie do Rumuni?Witaj Jerzyk-NycJeżdżę szosowo-turystycznym Suzuki GSX 650... ograniczeń wiekowych nie mam oprócz jednego, ewentualne towarzystwo musi być pełnoletnie i posiadać prawo jazdy :)Mam 49 lat i staram się jeździć rozsądniePozdrawiam Marekps. co robię na moto i gdzie jeździłem można zobaczyć na facebooku : gsx.suzuki.75 Edytowane 5 Marca 2018 przez Marek49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Witaj Jerzyk-NycJeżdżę szosowo-turystycznym Suzuki GSX 650... ograniczeń wiekowych nie mam oprócz jednego, ewentualne towarzystwo musi być pełnoletnie i posiadać prawo jazdy :)Mam 49 lat i staram się jeździć rozsądniePozdrawiam Marekps. co robię na moto i gdzie jeździłem można zobaczyć na facebooku : gsx.suzuki.75Przykro mi ale nie mam FB.Reszta pasuje. Poludnie Polski tez jak najbardziej.Ja mieszkam w Krakowie,wiec odpada podroz przez caly kraj np.z Koszalina. Co prawda jestes mlodszy o 10 lat ale jakos moze wytrzymam ze "smarkaczem";-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek49 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Przykro mi ale nie mam FB.Reszta pasuje. Poludnie Polski tez jak najbardziej.Ja mieszkam w Krakowie,wiec odpada podroz przez caly kraj np.z Koszalina. Co prawda jestes mlodszy o 10 lat ale jakos moze wytrzymam ze "smarkaczem";-)przepraszam że dopiero teraz odpowiadam, ale wykonuję tzw wolny zawód, czyli czasami leżę bykiem w domu tydzień, a potem przez tydzień "nie mam czasu taczki załadować"... Jerzyk, czyli jak rozumiem Twoje posty, jedziesz, tak? proszę znajdź chwile i zadzwoń lub puść strzałkę, to oddzwonię, przypominam nr 601619907. miłego spokojnego wieczoru, pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwok Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam,ja się już podpiołem pod Marka49 . Termin ustalony,teraz tylko zostało się przygotować do podróży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Czy mozna sie dowiedziec,kiedy dokladnie wyjazd i mniwiency powrot?No i takze,gdzie jest zbiorka tzn.skad wyjazd? Edytowane 10 Marca 2018 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek49 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Witam. Jest już jeden biker bardzo mocno zdeterminowany by jechać. Witam Roberta "na pokładzie". Termin wyjazdu ze względu na możliwości Roberta został ustalony. Wyjeżdżamy 9 czerwca sobota. Powrót 14 czerwca. Zbiórka okolice Rzeszowa lub Dębicy. Szczegóły dogramy :)... pierwsze dwa dni to zwiedzanie a dwa kolejne jazda w górach. Pozdrawiam zainteresowanych Marek Edytowane 10 Marca 2018 przez Marek49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hytrus73 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 CZesc Marku 49 widzę że jednego jeżdzca dogadałeś a drugi dopytuje ja chyba pojadę sam wczoraj żelazo odpaliło ze szczała nawinołem parę kilosów, w niedzielę przed południem się ruszę pogoda zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 na początku czerwca to bezsens wbijać się na transfogaraską, chyba tylko po to, żeby ją przejechać na kwadratowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Raczej poczatek Maja to bez sensu a Czwrwiec juz jest ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 na początku maja będzie raczej w ogóle nieprzejezdna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 A co to znaczy na kwadratowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 to znaczy nie zamknąć opon. co znaczy nie zamknąć opon? jeździć na kwadratowo. no i mamy kwadraturę koła, opon czyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ja dziękuję tam opony zamykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 można to zrobić nawet enduro lub funduro, sportem nie wszędzie. choć może teraz 7c to zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek49 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dziękuję za wszystkie fachowe uwagi o zamykaniu opon itp. Pozwolę sobie przypomnieć kilku podnieconym forumowiczom ze wbrew ich tezom wyjazd zaplanowany jest na czerwiec a nie maj. A Traforgaska jest przewidziana na koniec wyjazdu. To taka "wisieńka na torcie". W połowie czerwca. Może to nie było napisane wprost ale kilku forumowiczów zrozumiało.... temat zamykam. Znaleźli się chętni na wyjazd. Dziękuję za zwrócenie uwagi na moje zapytanie.... pozdrawiam wszystkich kochających dwa koła... i tak jak ja szukających tego jednego winkla...- kto kocha moto ten wie o czym mówię😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi