paterlak Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam. Przymierzam się do regulacji zaworów w kawasaki gpz 500 i mam pytanie: czy w tych modelach zawory reguluje się śrubką, czy płytkami? Mój jest z 95r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nawet tego nie dotykaj bez serwisówki jesli nie chcesz wpakować się w koszty. A jak już ściągniesz serwisówkę to tam będzie napisane czy płytki czy srubki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paterlak Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Mam serwisówkę i jest w niej napisane, że na śrubki, ale chciałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi