adi715 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Siemanko Na wstępie chcę powiedzieć ze cała ta akcja z czarnym piątkiem zepsuła mi spokojny wieczór Wpadłem na ofertę dwóch sklepów AceBiker i Motovit.Kask, myślałem nad zakupem HJC FG-ST. Ma 5 gwiazdek w ocenie sharpa i jest w akceptowalnej prze zemnie cenie. Jako że do wiosny jeszcze jest trochę czasu to nic a nic nie przymierzałem z ciuchów i w sumie to tak tylko się dopiero rozglądałem za ciuchami a nie żebym już jakieś konkretne wybierał. I ten kask jutro w sklepie AceBiker jest z 30% rabatem wiec chyba grzech nie skorzystać tym bardziej że jest to blisko mojej pracy.Natomiast w drugim sklepie ten kask też jest tylko że z 20% rabatem i tylko na zamówienie więc lepiej w tym pierwszym, ale tutaj też jeszcze są buty o których myślałem, mianowicie Alpinestars SMX 6 niestety też tylko na zamówienie wiec musiałbym je gdzieś indziej przymierzyć przed ewentualnym zamówieniem. Co sądzicie o tym kasku i o tych butach? Warto się rzucić na tą promocje czy w przyszłym roku i tak będą taniej niż są teraz w standardowej cenie? Macie jakieś doświadczenie z tymi sklepami? I czy te buty to nie będzie przesada na motocyklu typu naked? Potrzebny mi jakiś głos rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kask dobry, choć może być trochę mało wystarczający na nakeda - ale to już Twoja sprawa. Na pewno nie da się przegiąć z poziomem bezpieczeństwa stroju, więc takie obawy możesz odrzucić.Zastanów się tylko czy warto tracić 5 lat gwarancji i 2 lata ubezpieczenia kasku (po dzwonie drugi za pół ceny). Może lepiej starguj coś z ceny butów a kask bierz w cenie detalicznej, bo potem koszty wyjdą większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi715 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A czemu mialbym stracic 5 lat gwarancji i 2 lata ubezpieczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Działa tylko przy cenie detalicznejwww.dobresklepymotocyklowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kup sobie cos porzadnego na lata z oferty Arai lub Shoei i nie w PL tylko prosto z Japoni. Ja kupuje wiele lat rozne rzeczy jak narzedzia specjalistyczne itd. i sie nigdy nie zawiodlem. Kaski kupuje w tym sklepie https://japan.webike.net/ Gdybys kupowal nie zapomnij odblokowac konta na przelewy, bo ci te zydy w trosce o ich/twoje pieniadze przelew wstrzymaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi715 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Arcer jak widać na podaj przez Ciebie stronie, nie tylko W Dobrych Sklepach Motocyklowych Black Friday trwa cały tydzień! Sprawdź, gdzie są najlepsze okazje!W Dobrych Sklepach Motocyklowych już od początku października trwa wielka Jesienna Wyprzedaż. W Black Friday podkręcamy rabaty jeszcze bardziej! Teraz wybrane kaski, kurtki, buty, spodnie, rękawice i całą masę innych akcesoriów kupisz taniej nawet o 30%!Planujesz sprawić ojcu pod choinkę kask? Szukasz dla żony-motocyklistki fajnej kurtki na prezent? Przytarłeś kombi i chcesz dorwać nowy nieco taniej? Zapraszamy do wybranych Dobrych Sklepów Motocyklowych - tu zrealizujesz każdy z tych celów!Nie wiesz jeszcze, czego szukasz? Nasi eksperci pomogą Ci dobrać najlepszy sprzęt w najlepszej cenie.A poza tym:– produkty kupione w ramach Jesiennej Wyprzedaży (w tym Black Friday) są objęte bezpłatnym programem 5 lat gwarancji– produkty kupione w ramach Jesiennej Wyprzedaży (w tym Black Friday) są objęte bezpłatnym programem Assistance Edytowane 25 Listopada 2017 przez adi715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kup sobie cos porzadnego na lata z oferty Arai lub Shoei i nie w PL tylko prosto z Japoni. Ja kupuje wiele lat rozne rzeczy jak narzedzia specjalistyczne itd. i sie nigdy nie zawiodlem. Kaski kupuje w tym sklepie https://japan.webike.net/ Gdybys kupowal nie zapomnij odblokowac konta na przelewy, bo ci te zydy w trosce o ich/twoje pieniadze przelew wstrzymaja.Robiłem zakupy w webike. Potwierdzam, mają mnóstwo fajnych rzeczy ale niestety spore koszty wysyłki plus cło i najgorsze vat :(..... Także co do ceny to trzeba dobrze przekalkulować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam, trwa jeszcze "czarny weekend" więc jeszcze napiszę. Ja robiłem zakupy w Motocard.com, ceny mnie pozytywnie zaskoczyły. Polecam zerknąć. Nie wiem jak wysyłka w inne kraje ale w DE darmowa. Wysłane z mojego Cat'a S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Robiłem zakupy w webike. Potwierdzam, mają mnóstwo fajnych rzeczy ale niestety spore koszty wysyłki plus cło i najgorsze vat :(..... Także co do ceny to trzeba dobrze przekalkulować...Clo, vat, ja pierdziele... ale was dymaja, ja nic nie place, tylko koszt wysylki kasku okolo 40 $ 4-5 dni i mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi